Inschrijving

Uw inschrijving is pas definitief nadat het cursusgeld is betaald. Het cursusgeld voor trainingen is een vast bedrag voor de hele reeks en wordt niet opgesplitst in één of meerdere lessen. Wij verwachten de betaling binnen de week. Nadien vervalt uw inschrijving.

Onvoldoende deelnemers

De prijs van de cursus, workshop of lezing is berekend op een minimum aantal deelnemers. Psychologenpraktijk Kaizen behoudt zich het recht om de cursus, workshop of lezing te annuleren wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn. Wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn, verwittigen we u ten laatste één week voor de start van de cursus en betalen we het inschrijvingsgeld binnen de 7 dagen volledig terug.

Annuleren

U kan uw deelname aan een training annuleren.  Dit dient altijd schriftelijk of per e-mail te geschieden. De annuleringskost wordt berekend op basis van de poststempel of de verzenddatum van het e-mailbericht. Wanneer u uw inschrijving meer dan 1 maand voor de start van de opleiding annuleert, rekenen we een administratieve kost van € 50 aan. Wanneer u uw inschrijving minder dan 1 maand voor de start van de opleiding annuleert, rekenen we de helft van het inschrijvingsgeld aan. Wanneer u uw inschrijving minder dan 14 dagen voor de start van de opleiding annuleert, rekenen we het volledige inschrijvingsgeld aan.

Uw deelname aan een workshop of een lezing kan niet geannuleerd worden.  U kan uw ticket wel doorgeven aan een andere persoon.

Print Friendly, PDF & Email