Het is tijd om te stoppen met stressen over stress.  Stress kan je krachtiger, slimmer en gelukkiger maken.  Wanneer je stress begrijpt, omarmt en in je voordeel gebruikt, kan dat een wereld van verschil maken voor jezelf en anderen.

Wil jij leren hoe je stress kan transformeren van iets wat je moet vermijden tot iets wat je kunt aanwenden?  Dan is deze training iets voor jou!  

Gedurende deze training, bestaande uit vijf sessies, maak je kennis met intrigerend wetenschappelijk onderzoek dat je kijk op stress ingrijpend kan veranderen.  We kijken naar de voordelen van stress, en de wetenschappelijke kennis waaruit blijkt hoe stress je kan helpen de strijd aan te gaan, je te verbinden en te groeien.  Maar deze cursus is meer dan een opeenstapeling van boeiende wetenschappelijke inzichten. Je leert, aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde oefeningen en strategieën, hoe je stress kan transformeren van iets wat je moet vermijden tot iets wat je kunt aanwenden.

De training gaat door op woensdagavond van 19 tot 22u op de volgende data: 11/01/2017, 18/01/2017, 25/01/2017, 01/02/2017, 08/02/2017.

Wil jij de kracht van stress ontdekken?  Schrijf dan snel in!

Print Friendly, PDF & Email